مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

آشنایی با ویژگی ها و مزایای یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104

 
یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 جزء زیبا ترین و با کیفیت ترین یخچال های شرکت بوش می باشد. این مدل یخچال در دسته یخچال فریزر ساید بای ساید قرار دارد. یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 دو در بسیار بزرگ سرتاسری دارد. بنابراین این مدل یخچال از فضای کافی در دو بخش فریزر و یخچال جهت نگهداری مواد غذایی برخوردار است.

 

یخچال بوش مدل KAD80A104 جزء زیبا ترین و با کیفیت ترین یخچال های شرکت بوش می باشد. این مدل یخچال در دسته یخچال فریزر ساید بای ساید قرار دارد. یخچال فریزر مدل بوش KAD80A104 دو در بسیار بزرگ سرتاسری دارد. بنابراین این مدل یخچال از فضای کافی در دو بخش فریزر و یخچال جهت نگهداری مواد غذایی برخوردار است.

 

 

 

(یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104)

 

 

ویژگی ها و مزایای یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104

 

یکی از ویژگی های بارز این یخچال دارا بودن آبسردکن و یخساز بیرونی می باشد. وجود یخساز و آب سرد کن از دو نظر اهمیت دارد. یکی اینکه باعث سهولت و دسترسی سریع به آب خنک و یخ می شود. دوم اینکه با باز نکردن در یخچال می توان در مصرف انرژی صرفه جویی کرد. یخساز این مدل یخچال علاوه بر یخ قالبی می تواند یخ خرد شده هم در اختیار مصرف کننده قرار دهد. آب پس از وارد شدن به یخساز و آبریز از فیلتر تصفیه آب عبور می کند. بنابراین آب مصرفی کاملا تمیز و بهداشتی است.

 

بر روی در سمت راست یخچال KAD80A104 قسمتی به نام Homebar وجود دارد. این قسمت امکان دسترسی به بطری ها و سایر ظروف پر مصرف را برای مصرف کنندگان فراهم کرده است. بنابراین وجود قسمت Homebar مانع از زیاد باز و بسته کردن در یخچال خواهد شد.

 

(یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104)

 

جهت سهولت استفاده از یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 پنل تنظیماتی در مجاورت آبسردکن تعبیه شده است. با این پنل تنظیماتی می توانید دمای یخچال و فریزر را در دمای دلخواه خود تنظیم کنید. یکی دیگر از خصوصیات بارز یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 وجود سیستم گردش هوای چندگانه است. این سیستم باعث خنک سازی یکنواخت فضای درون یخچال می شود. همچنین این سیستم با پخش یکنواخت هوای سرد باعث خنک سازی بهینه مواد غذایی موجود در یخچال خواهد شد. بنابراین مواد غذایی داخل یخچال همیشه طراوت و تازگی خود را حفظ خواهند کرد.

 

از دیگر مزایای یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 این است که هیچ وقت برفک نمی زند. بنابراین زحمت تمیزکاری برای مصرف کننده نخواهد  داشت. ظرفیت خالص این یخچال فریزر ساید بای ساید بسیار مناسب و 668 لیتر می باشد. یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 از قابلیت انجماد سریع برخوردار است. در صورت لزوم می توانید آن را به راحتی غیر فعال کنید. با استفاده از ویژگی قدرت انجماد سریع می توان 10 کیلو مواد غذایی را ظرف 24 ساعت به انجماد کامل رساند. قدرت انجماد سریع با کمک دو سیستم سرمای سریع و انجماد سریع انجام می گیرد. 

 

(یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104)

 

یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 از سیستم کنترل دمایی دیجیتالی بسیار راحتی برخوردار می باشد. به عبارتی این مدل یخچال فریزر ساید بای ساید شامل سه نوع تنظیمات دمایی با محفظه مخصوص VITA FRESHPLUS است. بنابراین هر نوع ماده غذایی از قبیل میوه، سبزیجات، گوشت، ماهی و فرآورده های لبنی را می توانید با دمای مخصوص به آن نگهداری کنید.

 

رتبه انرژی یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 رتبه A می باشد. این رتبه از مصرف انرژی بسیار کمی برخوردار است. یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 در قسمت فریزر و یخچال قفسه های شیشه ای نشکن دارد. این قفسه ها تحمل تغییرات دمایی بسیار بالایی را دارند. نور ال ای دی جهت زیبایی و افزایش دید مصرف کننده در داخل یخچال قرار داده شده است. البته مصرف این نور بسیار پایین می باشد.

 

مشخصات فنی یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104

 

نوع یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104 یا ساید بای ساید و قیمت ساید بوش نسب به مدل متناسب می باشد. این مدل یخچال فریزر در وزن 129 کیلوگرم، طول 1812 میلی متر، عرض 928 میلی متر، عمق 856 میلی متر ساخته شده است. از نظر گنجایش دارای گنجایش یخچال 438 و گنجایش فریزر 230 لیتر می باشد. قسمت یخچال شامل 4 طبقه، 4 طبقه در قسمت درب یخچال و 3 عدد کشو است. اما قسمت فریزر از 3 طبقه، 4 طبقه در قسمت درب یخچال و 2 عدد کشو برخوردار است.

 

(یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104)

 

 

جهت باز شدن درب یخچال به سمت راست و جهت باز شدن درب فریزر به سمت چپ می باشد. یخچال فریزر بوش مدل KAD80A104  از سیستم هشدار دهنده صوتی و بصری در صورت باز ماندن درب یخچال و درب فریزر برخوردار است. در صورت قطع شدن برق تا مدت 6 ساعت این مدل یخچال فریزر قادر است مواد غذایی شما را نگهداری کند. این یخچال قفل کودک ندارد. اما یخچال فریزر ساید بای ساید دارای محفظه نگهدارنده بطری می باشد.

 

منبع


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پاناکوتا وانیلی ، دسر مناسب مهمانی ها

پاناکوتا دسری ایتالیایی است که انواع گوناگونی دارد.

پاناکوتا وانیلی یکی از انواع دسر پاناکوتا است که تهیه آن بسیار ساده و مناسب مهمانی ها است. طرز تهیه این دسر خوشمزه را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه پاناکوتا وانیلی :
شیر: ۳ لیوان
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
خامه: ۲۰۰ گرم
آب: نصف لیوان
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی :
در ظرفی شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. ظرف را روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. مراقب باشید شیر نجوشد، چون دسر را خراب می‌کند.

خامه را با کمی شیر رقیق کرده و با چنگال بزنید تا یکدست شود.

وقتی شکر کاملاً در شیر حل شد، خامه را به مواد افزوده و هم بزنید.

دقت کنید حرارت خیلی کم باشد تا شیر نجوشد.
وقتی همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. سپس ظرف را از روی شعله بردارید.

ژلاتین را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) با نصف لیوان آب، روی بخار کتری حل کنید. در صورت تمایل می‌توانید از شیر به جای آب استفاده کنید.

ژلاتین را پس از حل شدن، به مواد افزوده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس مایه را در قالب موردنظر بریزید تا پاناکوتا وانیلی قالبی آماده شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یکی دیگر از انواع پاناکوتا ” پاناکوتا شکلاتی، نمی‌توان آن را رد کرد “ را مطالعه کنید.

قالب را حدود ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد.

 

پس از گذشت این مدت، پاناکوتا را از قالب بیرون آورده و در ظرف سرو بگذارید. پاناکوتا چون خامه دارد، خیلی راحت از قالب جدا می‌شود.

پاناکوتا وانیلی را با هر خوراکی و میوه‌ای که دوست دارید، تزیین کنید.

در صورت تمایل می‌توانید این دسر را به صورت تک نفره هم سرو کنید.

پاناکوتا وانیلی با ژله توت فرنگی هم گزینه خوبی برای یک دسر مجلسی است.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، دسر، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۲:۵۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

قارچ پلو ، غذای جدید و خوش طعم

طرز تهیه قارچ پلو را در مجله دلتا بخوانید.

قارچ پلو از غذاهای بسیار خوشمزه است که به شیوه‌های گوناگون مصرف می‌شود. اگر می‌خواهید به برنامه غذایی خود تنوع دهید، حتماً قارچ پلو را در غذاهای خود در نظر بگیرید و از درست کردن آن غافل نشوید.

مواد لازم تهیه قارچ پلو :
برنج: ۲ پیمانه
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
قارچ: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
زرشک در صورت تمایل
طرز تهیه قارچ پلو :
سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه‌های دلخواه را با مواد تفت دهید.

قارچ را ورقه‌ای خرد کنید. البته اگر قارچ‌ها کوچک هستند، می‌توانید آن‌ها را خرد نکرده و درسته استفاده کنید.

قارچ را به سیر و پیاز افزوده، تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

فلفل دلمه‌ای را هم پس از خرد کردن، به مواد بیفزایید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری زرشک به مواد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پلو ” کشمش پلو با مرغ مجلسی “ را مطالعه کنید.

برنج را پس از خیس کردن در آب و نمک، در آب جوش بریزید و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. سپس در قابلمه برنج و مواد را به صورت لایه لایه ریخته و آن را دم کنید.

برای ته‌دیگ می‌توانید از نان، برنج یا سیب زمینی استفاده کنید.


قارچ پلو با مرغ :
مرغ را با یک پیاز پخته و خرد کنید؛ سپس آن را سرخ کرده و وقتی طلایی شد، با مواد مخلوط کنید. در آخر مواد را لابه‌لای برنج دم کنید.

قارچ پلو با گوشت قلقلی :
گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز دهید. سپس آن‌ها را به صورت کوفته قلقلی درآورده و در روغن سرخ کنید.

گوشت قلقلی‌های آماده شده را با مواد مخلوط کرده و لابه‌لای برنج دم کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۶:۴۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

نان پنجره ای ، شیرینی خاطره انگیز

برای آشنایی با طرز تهیه نان پنجره ای با مجله دلتا همراه باشید.

نان پنجره ای نوعی شیرینی خشک بسیار خوشمزه است که ظاهر جالبی دارد. تقریباً همه افراد با نان پنجره ای خاطره دارند، چون در گذشته بیشتر رایج بود و به خاطر ظاهر خوبی که داشت، به عنوان هدیه از آن استفاده می‌شد. کافی است قالب مخصوص نان پنجره ای را تهیه کنید تا یک شیرینی خانگی خوش طعم داشته باشید.

مواد لازم تهیه نان پنجره ای :
گلاب: نصف پیمانه
نشاسته: ۷۵ گرم
تخم مرغ: ۵ عدد
شیر سرد: یک پیمانه
آرد سفید: ۷۵ گرم
پودر شکر، پودر هل و پودر پسته برای تزیین
زعفران در صورت تمایل

طرز تهیه نان پنجره ای :
نشاسته و شیر سرد را با هم مخلوط کنید. آن را یک ربع کنار بگذارید تا نشاسته داخل شیر حل شود.

تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط افزوده و مواد را با چنگال خوب بزنید.

آرد را ۳ بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید. مایه شیرینی را مرتب هم بزنید تا گوله نشود.

غلظت مایه شیرینی باید شبیه فرنی باشد. اگر خیلی شل بود، به آن کمی آرد و اگر خیلی سفت بود، مقداری گلاب بیفزایید.
وقتی مایه یکدست و منسجم شد، گلاب را بیفزایید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری زعفران در مواد بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با دیگر نان‌های خانگی” نان جو، صبحانه سلامتی ” را مطالعه کنید.

قابلمه کوچک و گودی انتخاب کرده و مقدار زیادی روغن مایع در آن بریزید تا داغ شود.

این شیرینی را به هیچ وجه با روغن جامد تهیه نکنید، چون روغن رسوب کرده و بد طعم می‌شود.
قالب مخصوص نان پنجره ای را داخل روغن فرو برده و کمی صبر کنید تا گرم شود.

قالب نباید خیلی داغ یا خیلی سرد باشد، چون در این صورت خمیر بریده می‌شود.

 

قالب گرم شده را داخل خمیر بگذارید؛ طوری که حدود نصف قالب داخل خمیر برود.

سپس خیلی سریع قالب را در روغن داغ فرو برده و پس از چند ثانیه آن را تکان دهید تا خمیر از آن جدا شده و در روغن سرخ شود.

پس از اینکه شیرینی طلایی شد، آن را از قابلمه بیرون آورده و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن خارج و خنک شود؛ سپس روی آن مقداری پودر قند، پودر پسته و پودر هل پاشیده و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۴:۴۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سوپ گندم ، پیش غذای سبک و ساده

سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.

سوپ گندم پیش غذایی مفید و مقوی است که در عین سادگی بسیار خوشمزه است. سوپ گندم برای سرماخوردگی مفید است و خوردن آن در روزهای سرد سال پیشنهاد می‌شود. این سوپ را می‌توانید هم با گوشت و هم با مرغ بپزید که البته با مرغ سریع‌تر آماده می‌شود.

مواد لازم تهیه سوپ گندم :
گندم پوست کنده: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
سینه مرغ: یک عدد
هویج: یک عدد
جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
ساقه کرفس: یک عدد
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ گندم :
گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.

پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.

استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. مرغ باید بدون پوست و استخوان باشد.

تکه‌های مرغ را به پیاز افزوده، کمی تفت دهید تا سفید شوند. سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه و فلفل به آن بزنید.

در این مرحله اگر دوست دارید می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به مواد بیفزایید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به دنبال سوپی برای درمان سرماخوردگی هستید، مطلب سوپ کدو حلوایی، ضد سرماخوردگی را مطالعه کنید.

هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.

 

در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ ورقه‌ای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.

در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.

در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.

سوپ گندم به همین سادگی آماده است. آن را در ظرف بریزید و با لیموترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.

در صورتی که این سوپ را برای کودکان درست می‌کنید، آن را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا مانند پوره شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، سوپ، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۲:۵۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

بفرمایید شامی کباب ترد و خوشمزه

شامی کباب غذایی اصیل و خوشمزه است که در همه شهرهای ایران درست می‌شود.

شامی کباب از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت دارد. طرز تهیه شامی ساده است، ولی نکاتی دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک شامی ترد و خوشمزه درست کنید، بدون آن که وا برود.

در این مطلب با مجله دلتا همراه باشید تا با فوت و فن پخت یک شامی کباب عالی آشنا شوید.

مواد لازم تهیه شامی کباب :
گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
لپه: نصف لیوان
سیب زمینی: ۲ عدد
تخم مرغ: یک عدد
آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
مرزه خشک: یک قاشق مرباخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه شامی کباب :
لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و خوب پخته شود.

پس از خیس خوردن، لپه را آبکش کرده و با مخلوط‌کن یا غذاساز آن را له کنید.

اگر فرصت خیس کردن لپه را ندارید، آن را بپزید و وقتی کمی نرم شد، در مخلوط‌کن بریزید.
سیب‌ زمینی‌ را آبپز کنید؛ سپس آن را رنده کرده و کنار بگذارید.

پیاز را هم ریز رنده کرده، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی بیفزایید.
سپس گوشت چرخ‌کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و آن‌ها را خوب ورز دهید.

وقتی مواد یکدست و منسجم شدند، آرد نخودچی و لپه‌ را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.

پیشنهاد مطالعه: اگر می‌خواهید فوت و فن‌های پخت یک ته چین حرفه‌ای را بدانید، مطلب ۱۳ نکته در پخت انواع ته چین را مطالعه کنید.
در آخر تخم‌مرغ و مرزه خشک را بیفزایید و دوباره ورز دهید.


در تابه‌ای مقداری روغن ریخته، روی شعله بگذارید تا داغ شود؛ سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته، در دست به شکلی که دوست دارید صاف کنید و در روغن بیندازید. توجه داشته باشید که شامی‌ها باید در روغن شناور باشند تا خوب سرخ و مغزپخت شوند.

شامی‌ها را پس از آماده شدن، روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود؛ سپس آن‌ها را تزیین و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۵۷:۴۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

۴ نوع پیش غذا ؛ انواع سالاد با کاهو

طرز تهیه انواع سالاد کاهو را در مجله دلتا بخوانید.

سالاد کاهو انواع مختلفی دارد و با مواد گوناگون می‌توان انواع سالاد کاهو را درست کرد. در تمام این سالادها، کاهو ماده غذایی اصلی و پایه است. بهتر است برای تهیه سالادهای مجلسی، از کاهو سالادی یا کاهوپیچ استفاده کنید.

سالاد کاهو با سس بالزامیک
مواد لازم تهیه سالاد کاهو با سس بالزامیک :
کاهوپیچ: یک عدد

خیار: یک عدد
کشمش: یک قاشق غذاخوری
تخم آفتابگردان: یک قاشق غذاخوری
پنیر فتا: نصف قوطی کبریت
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: یک قاشق چای‌خوری
روغن زیتون: یک قاشق چای‌خوری
لیموترش: یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
 


طرز تهیه سالاد کاهو با سس بالزامیک :
کاهو، خیار و پنیر فتا را خرد کنید. سپس آن‌ها را با کشمش و تخم آفتابگردان در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.
 

سرکه بالزامیک، عسل، روغن زیتون، لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد مواد برود.
 

سالاد کاهو و کلم
مواد لازم تهیه سالاد کاهو و کلم :
کاهوپیچ: یک عدد
کلم قرمز: یک عدد
کلم سفید: یک عدد
هویج: ۳ عدد
خیار: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
طرز تهیه سالاد کاهو و کلم :
مواد را خرد و خیار و گوجه را حلقه حلقه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید.

سالاد کاهو با تن ماهی
مواد لازم تهیه سالاد کاهو با تن ماهی :
تن ماهی: یک قوطی
کاهوپیچ: یک عدد
پیاز: یک عدد
خیار: یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
زیتون: ۱۰ عدد
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کاهو با تن ماهی :
تن ماهی را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس مواد را پس از خرد کردن با تن ماهی مخلوط و سرو کنید.
سالاد کاهو با سس سبوس
مواد لازم تهیه سالاد کاهو با سس سبوس :
کاهوپیچ: یک عدد
گوجه گیلاسی: ۱۰۰ گرم
خیار: ۲ عدد
کرفس: ۲ شاخه
هویج: یک عدد
آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سبوس برنج: یک قاشق غذاخوری
 طرز تهیه سالاد کاهو با سس سبوس :
خیار، کرفس، هویج و کاهو را خرد کرده و با گوجه‌ها مخلوط کنید.
آبلیمو، روغن زیتون و پودر سبوس برنج را با هم مخلوط کرده و به عنوان سس روی سالاد بریزید.
سالاد را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود، سپس آن را خنک سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
 


برچسب: پیش غذا، سالاد، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۷:۴۳ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

مربای کیوی ، چاشنی چند کاره

مربای کیوی فقط یک مربا نیست و مصارف گوناگون دارد.

مربای کیوی یکی از مرباهایی است که چندین کاربرد دارد. از این مربا علاوه بر صبحانه، برای تزیین کیک و دسر و یک اردو در مهمانی‌ها و مجالس استفاده می‌شود. این مربا طعم ملس و خوبی دارد و در تمام فصل‌های سال می‌توان آن را درست کرد.

مواد لازم تهیه مربای کیوی :
کیوی: نیم کیلو
شکر: نیم کیلو
وانیل در صورت تمایل

طرز تهیه مربای کیوی :
کیوی‌ها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. بهتر است از کیوی‌های سفت استفاده کنید.

کیوی‌ها را از عرض به صورت دایره و به ضخامت نیم سانت ورق ورق کنید.

حتماً کیوی‌ها را از عرض ببرید تا شکل زیبای آن‌ها حفظ شود.

در قابلمه یک لایه کیوی چیده و شکر روی آن‌ها بپاشید و این کار را ادامه دهید تا کیوی‌ها تمام شوند.

در تهیه این مربا از روش شکرپاشی استفاده شده و چون در آن آب ریخته نمی‌شود و با آبی که کیوی پس می‌دهد، پخته می‌شود، به همین دلیل تا دو سال ماندگاری دارد.
قابلمه را حدود ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا شکر آب شده و به خورد کیوی برود.

چون کیوی ترش است، این مربا شکرک نمی‌زند و به افزودن جوهرلیمو نیازی نیست.

 

در صورت تمایل می‌توانید در مربای کیوی از وانیل استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه یک مربای خاص و خوشمزه، مطلب مربای زغال اخته، صبحانه ای متفاوت را مطالعه کنید.

سپس قابلمه را روی شعله گذاشته تا کیوی بپزد و شربت آن غلیظ شود. این کار حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

اگر از کیوی خیلی رسیده استفاده می‌کنید، حتماً به زمان پخت توجه داشته باشید که زیاد له نشود.
پس از گذشت این مدت، مربا آماده است. آن را در ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

در صورت تمایل می‌توانید بگذارید مربا زیاد روی شعله بماند تا له شود و حالت مارمالاد بگیرد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، مربا، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۰۹:۰۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

رازهای فسنجون حرفه ای

خورشت فسنجان یکی از اصیل‌ترین خورشت‌های ایرانی بسیار خوشمزه است که بیشتر در مهمانی‌ها و مجالس رسمی سرو می‌شود.

خورشت فسنجان یک خورشت شیک و مجلسی ایرانی است که در بیشتر مجالس و عروسی‌ها سرو می‌شود. این خورشت با رب انار و گردو طبخ شده و بسیار مفید و مغذی است. طبخ این خورشت در ظاهر ساده است، اما یک فسنجان عالی فوت و فن‌هایی دارد که به کار بردن آن‌ها در طعم و جا افتادن خورشت تأثیرگذار است.

برای آشنایی با راز و رمزهای یک فسنجان حرفه ای و جاافتاده، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه خورشت فسنجان :
گردو: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق چای‌خوری
رب انار به میزان لازم
مرغ یا گوشت چرخ کرده به میزان لازم
شکر، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خورشت فسنجان :
مغز گردو را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.

پیاز را ریز رنده کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید. کمی نمک و فلفل به آن افزوده و گردو را اضافه کنید.

گردو و پیاز را خوب با هم تفت دهید. مراقب باشید گردو نسوزد. وقتی گردو تغییر رنگ داد. حدود ۸ لیوان آب در قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت کم ریز بجوشد و به روغن بیفتد. خورشت را هر چند دقیقه یک ‌بار هم بزنید تا ته نگیرد.

هر ده دقیقه یک بار یک قاشق آب‌ سرد یا تکه کوچکی یخ به خورشت اضافه کنید تا بهتر به روغن بیفتد.
برای اینکه فسنجان خوش عطر شود، یک عدد سیب یا به یا گلابی را ریز رنده کرده و در خورشت بریزید.

برای کم کردن گرمی طبع گردو و لعاب انداختن فسنجان، می‌توانید کدو حلوایی را بپزید و در خورشت بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با فسنجان شمالی، مطلب اناربیج، خورشت فسنجان گیلانی را مطالعه کنید.

برای لعاب انداختن فسنجان، از هویج پخته و رنده شده هم می‌توان استفاده کرد.

پس از حدود دو ساعت که گردو خوب پخته شد، رب انار را با مقداری شکر بیفزایید. سپس زعفران دم کرده را افزوده و چاشنی خورشت را بسنجید،  اگر خورشت ملس دوست دارید، مقدار کمی شکر و اگر شیرین دوست دارید، مقدار بیشتری شکر اضافه کنید.

افزودن شکر به فسنجان، علاوه بر طعمی که به خورشت می‌دهد، باعث خوش رنگ شدن و شفافیت آن هم می‌شود.

یک راه دیگر برای خوش رنگ شدن فسنجان آن است که پس از ریختن رب انار در خورشت، دو عدد شکلات کاکائویی خالص به آن اضافه کنید. برای این کار، به جای شکلات‌های بسته بندی شده، از شکلات‌های تخته‌ای که در لوازم قنادی‌ها است، استفاده کنید.


فسنجان با مرغ :
اگر می‌خواهید خورشت را با مرغ درست کنید، مرغ را با پیاز و نمک بپزید و پس از پختن و صاف کردن آب آن، نیم ساعت آخر پخت در خورشت بریزید.

مرغ را می‌توانید به تکه‌های خیلی کوچک و یکسان تقسیم کنید یا به صورت تکه‌ای با استخوان در خورشت بریزید.


فسنجان با گوشت :
اگر هم می‌خواهید خورشت را با گوشت قلقلی درست کنید، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و کوفته ریزه درست کنید. سپس با روغن مایع در ‌تابه تفت دهید تا کوفته‌ ها آماده شوند. بعد در خورشت ریخته و نیم ساعت دیگر خورشت را با حرارت کم بگذارید تا مزه گوشت و خورشت مخلوط شود.

برخی فسنجان را با گوشت تکه‌ای هم درست می‌کنند که البته زیاد مرسوم نیست.

خورشت آماده و جا افتاده را می‎توان بدون مرغ و گوشت در فریزر گذاشت و هنگام سرو با گوشت یا مرغ مصرف کرد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۰۰:۴۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

کاسترد ، دسر ساده و فوق العاده

کاسترد نوعی دسر خوشمزه است که با انواع میوه‌ها و طعم‌ها درست می‌شود.

کاسترد دسری است که می‌توان آن را با یک یا چند ژله مختلف و رنگی درست کرد. این دسر بسیار ساده و شیک و مناسب سرو در مهمانی‌ها و مجالس است. دسر کاسترد را هم به صورت قالبی و هم به صورت تک نفره می‌توان سرو کرد. طرز تهیه کاسترد قالبی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه کاسترد :
پودر کاسترد: ۲ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
شیر سرد: ۲ لیوان
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
ژله دلخواه: نصف بسته

طرز تهیه کاسترد :
یک بسته ژله دلخواه را با نصف لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کرده، بگذارید با دمای محیط خنک شود.

دو قاشق بستنی وانیلی ساده را از فریزر بیرون بگذارید تا نرم شود.

سپس آن را به ژله حل شده افزوده و هم بزنید.

قالب موردنظر را با روغن مایع کمی چرب کنید. مخلوط را در آن ریخته و قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیم بند شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر ساده و خوشمزه با پخت آسان، مطلب کیک سیب برگردان را مطالعه کنید.

در این فاصله، پودر کاسترد، شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کرده، شیر را کم کم به آن اضافه کنید.

ظرف را روی شعله گذاشته و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. در آخر وانیل را بیفزایید.

 

وقتی مخلوط به غلظت موردنظر رسید، از روی شعله برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

سپس آن را در قالب روی ژله نیم بند بریزید و ۶ تا ۷ ساعت در یخچال بگذارید تا کاسترد کاملاً ببندد و آماده شود.

وقتی دسر آماده شد، قالب را در ظرف سرو برگردانید و آن را تزیین کنید.

دسر کاسترد را می‌توانید در لیوان‌های تک نفره درست کرده و با آن سرو کنید.

در تهیه کاسترد شکلاتی از پودر کاکائو به جای ژله استفاده کنید.

روی دسر را می‌توانید با خامه و انواع میوه تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، دسر، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ دی ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۵۱:۵۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)