مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

کاپ کیک انار یلدایی

برای آشنایی با طرز تهیه کاپ کیک انار با مجله دلتا همراه باشید.

کاپ کیک یا کیک فنجانی انواع مختلفی دارد و با میوه های گوناگونی می‌توان آن را درست کرد. کاپ کیک انار نوعی از این کیک است که مناسب یلدا است و می‌توانید آن را در شب یلدا آماده کنید و از آن لذت ببرید. طرز تهیه کاپ کیک انار آسان است و زمان زیادی نمی‌خواهد.

مواد لازم تهیه کاپ کیک انار :
آرد: یک لیوان
شکر: یک لیوان
پودر کاکائو: یک سوم لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
کره: ۱۰۰ گرم
آب انار: سه چهارم لیوان
وانیل: یک سوم قاشق چای خوری
نمک: نوک قاشق چای خوری
شکلات چیپسی: یک سوم لیوان
دانه انار: نصف لیوان

طرز تهیه کاپ کیک انار :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. قالب های مافین را هم آماده کنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. این کار به خوب پف کردن کیک کمک می‌کند.

پس از الک کردن، آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و کنار بگذارید.

سفیده را با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند و سفت شود.

زرده را با کره، وانیل و آب انار مخلوط کنید. مخلوط آرد و مواد خشک را به آن بیفزایید. سپس سفیده را به مواد افزوده و آرام آرام هم بزنید.

در آخردانه های انار و شکلات چیپسی را اضافه کنید.

 

مواد را در قالب ها بریزید و ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. برای اینکه مطمئن شوید کاپ کیک ها آماده است، یک خلال دندان در آن فرو کنید. اگر از مواد کیک به آن نچسبید، یعنی آماده است.

اگر به فر دسترسی ندارید، می‌توانید مواد را داخل فنجان های کوچک بریزید. سپس آن ها را در قابلمه بگذارید و تا وسط فنجان ها آب بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. پس از یک ساعت کاپ کیک آماده است.

می‌توانید روی کاپ کیک را با دانه های انار تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۶:۳۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)