مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

گر می‌خواهید یک غذای خوشمزه با مرغ درست کنید، اردور مرغ و قارچ پیشنهاد خوبی است.

اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. اردور پیش غذایی است که با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولاً برای جشن ها و تولد تهیه می‌شود. این غذای ساده با مرغ به راحتی آماده می‌شود و می‌توان آن را به عنوان یک میان وعده کامل هم مصرف کرد.

مواد لازم تهیه اردور مرغ و قارچ :
سینه مرغ: یک عدد
قارچ: ۱۰ عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
پیازچه: یک عدد
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
خیارشور: ۱۰ عدد
جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
ذرت: نصف لیوان
برگ بو: ۳ عدد
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
کره به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نان تست به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ :
سینه مرغ را با کره تفت دهید و با پیاز، سیر، برگ بو و کمی نمک و فلفل خوب بپزید. پس از پخت آن را ریش ریش کنید.

یک عدد فلفل دلمه ای کوچک را نگینی خرد کنید. در تابه ای مقداری کره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای را در آن تفت دهید.

قارچ را ریز خرد کرده و با فلفل دلمه ای تفت دهید. مقداری آبلیمو به آن بزنید تا قارچ سیاه نشود. مراقب باشید قارچ زیاد آب نیندازد.

روغن و آب اضافه مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای را بگیرید و سپس با بقیه مواد مخلوط کنید.

کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید. روی هر تکه نان مقداری کره آب شده بریزید و مایه اردور را روی آن بگذارید. سپس نان بعدی را روی مواد گذاشته و به همین صورت نان ها را آماده کنید. روی نان ها را با نایلون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس آن ها را از یخچال بیرون بیاورید و به شکل مثلث برش بزنید.

در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده کنید.

برای مشاهده مطالب بیشتراز مجله آشپزی دلتا دیدن نمایید.


 


برچسب: پیش غذا، سالاد، فینگر فود، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۶:۳۸ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)