مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

کوفته انار ، ویژه شب یلدا

کوفته انار یکی از غذاهای ایرانی و ویژه شب یلدا است.

کوفته انار یک کوفته بسیار خوشمزه است که طعم ملسی دارد. طرز تهیه کوفته ها تقریباً شبیه هم است و کوفته انار هم به سادگی تهیه می‌شود. این کوفته یکی از غذا هایی است که بیشتر در شب یلدا درست می‌شود.

مواد لازم تهیه کوفته انار :
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد
گردوی آسیاب شده: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک عدد
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
رب انار: یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نعناع خشک به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
دانه انار برای تزیین

طرز تهیه کوفته انار :
یکی از پیاز ها را ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید.

سپس آن را با گوشت چرخ کرده، گردوی آسیاب شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، نعناع خشک، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و ورز دهید.

از مواد به اندازه یک گردو برداشته و کوفته ها را آماده کنید. آن ها را یک ساعت در یخچال بگذارید و روی آن ها را با کیسه فریزر بپوشانید تا خودشان را بگیرند.

در تابه ای مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس کوفته ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.

پیاز دیگر را درشت رنده کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس به آن دو قاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بیفزایید و خوب تفت دهید. دو لیوان آب و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید.

وقتی آب به جوش آمد، سس آماده است. کوفته ها را در سس بگذارید تا بپزند و طعم رب انار به خورد آن ها برود. برای پختن کوفته ها ۴۰ دقیقه زمان نیاز است.

پس از آماده شدن کوفته ها، آن ها را با دانه های انار تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتردر مجله  آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۲۹:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)