مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

دسر عربی ، دسر شیک پذیرایی

برای آشنایی با طرز تهیه دسر عربی با مجله دلتا همراه باشید.

دسر عربی یکی از انواع دسر است که این روز ها در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده و در مهمانی ها سرو می‌شود. این دسر که شباهت زیادی به پاناکوتا دارد، متعلق به کشور های عربی خاورمیانه و مانند باقلوا، حلوا شعریه و قطاب عربی شناخته شده است. طرز تهیه این دسر آسان است و فقط کمی حوصله و دقت می‌خواهد.

مواد لازم تهیه دسر عربی :
پودر کرم کارامل: یک بسته
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه: یک بسته
بیسکویت پتی بور: ۱۰ عدد
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر عربی :
پودر ژلاتین را با کمی آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) روی کتری حل کنید.

پودر کرم کارامل را در در دو لیوان شیر حل کرده و روی حرارت بگذارید. آن را مرتب هم بزنید تا جوش بیاید. سپس پودر ژلاتین حل شده و پودر کاکائو را به آن ها افزوده، دوباره هم بزنید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند، از روی شعله بردارید.

یک بسته خامه صبحانه ساده را به مخلوط کرم کارامل و مواد بیفزایید و مرتب هم بزنید تا مایه یکدست شود و گلوله نداشته باشد.

۱۰ عدد بیسکویت پتی بور را پودر کرده و به مایه دسر اضافه کنید. بهتر است این ترکیب را همان طور که داغ است، در مخلوط کن بریزید تا مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند. کف قالب دلخواه را کمی چرب کرده و مایه دسر را در آن بریزید. پس از اینکه دسر در دمای محیط کمی خنک شد، قالب را در یخچال بگذارید. حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان بدهید تا دسر در یخچال خودش را بگیرد. پس از گذشت این مدت، قالب دسر را بیرون بیاورید و در ظرف سرو برگردانید.

می‌توانید پودر قهوه یا کاکائو را روی این دسر بپاشید و آن را تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 

همچنین بخوانید:
ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی

ژله بستنی ، دسر آسان و مجلسی

بیسکویت رژیمی ؛ خوشمزه و متفاوت


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۴:۵۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)