مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

بال مرغ کنجدی ، پیش غذای شیک

بال مرغ کنجدی یکی از انواع غذا با مرغ و مناسب سرو در مهمانی ها است.



بال مرغ کنجدی یک نوع غذا با مرغ و نوعی فست فود است. این غذای خوشمزه که به صورت فینگر فود و به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، مناسب جشن ها و مهمانی ها است. این غذای لذیذ و ساده را درست کرده و از آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه بال مرغ کنجدی :
بال مرغ: یک و نیم کیلو
سیر: یک حبه
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز: نوک قاشق چای خوری
کنجد برشته: یک و نیم قاشق غذاخوری
پیازچه: یک عدد
نمک به میزان لازم

طرز تهیه بال مرغ کنجدی :
نوک تیز بال مرغ را بریده و جدا کنید. سپس آن ها را از وسط نصف کنید.

سس سویا، عسل، روغن کنجد، سیر خرد شده، نمک و فلفل قرمز را در کاسه‌ کوچکی با هم مخلوط کنید. بال‌ های مرغ را در کاسه دیگری بگذارید. مخلوط چاشنی‌ ها را روی بال‌ ها ریخته و آن ها را زیر و رو کنید تا کاملاً با سس پوشانده شوند.

روی سینی فر فویل آلومینیومی بکشید و روی آن را با کمی روغن چرب کنید.

سپس بال ها را در سینی بچینید و آن را در فر بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه آن ها را از فر بیرون آورده، روی طرف دیگر برگردانید و دوباره در فر بگذارید. پس از این که بال‌ ها کباب شدند، آن ها را از فر بیرون بیاورید.

بال‌ های پخته شده را در کاسه بزرگی بریزید. پیازچه را خیلی ریز خرد کرده و با کنجد روی آن ها بریزید. مرغ ها را زیر و رو کنید تا دانه های کنجد به آن ها بچسبد.

اگر پس از پخت بال مرغ در فر، مقدار زیادی سس رقیق داخل سینی ماند، آن را در تابه ای بریزید و روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی بال ها بریزید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

همچنین بخوانید:
کراکت قارچ ؛ فینگر فود مدرن و خوشمزه

فینگرفود ها ، زینت بخش مجالس و مهمانی ها

میگو پفکی ، شیک و مجلسی

 


برچسب: پیش غذا، فینگر فود، مجله دلتا،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۰۴:۵۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)