بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

طرز پخت آش آبادانی

آش آبادان یک آش خوشمزه، غلیظ و کشدار است که معمولا برای صبحانه یا عصرانه مصرف می‌شود.

آش آبادان بسیار مقوی و تند است و بومی‌های آبادان معمولا آن را در وعده صبحانه مصرف می‌کنند. مردم آبادان معتقدند این آش را باید صبح خورد که تا شب دوید و فعالیت کرد. البته در دیگر مناطق جنوبی ایران، این آش برای ناهار یا عصرانه سرو می‌شود.

مواد لازم تهیه آش آبادان :
گوشت گوساله: ۲۵۰ گرم
برنج: ۳۰۰ گرم
عدس: ۱۵۰ گرم
تره: ۵۰۰ گرم
نخود: ۷۵ گرم
لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
زردچوبه: یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای‌خوری
نعناع داغ برای تزیین
گوشت چرخ‌کرده برای تزیین
کشک برای تزیین
پیاز داغ برای تزیین

طرز تهیه آش آبادان :
نخود و لوبیا را از یک روز قبل و برنج و عدس را از ۴ ساعت قبل از پخت خیس کنید.

پیازها را رنده کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن‌ها کشیده شود.

سپس کمی روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، زردچوبه را بیفزایید.

لوبیا و نخود را به گوشت اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم بپزند.

وقتی لوبیا و نخود نیم‌پز شدند، برنج و عدس را به مواد بیفزایید تا با هم بپزند.

سپس تره، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در قابلمه ریخته و گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد.

سبزی آش آبادان فقط تره است که عطر خوبی به آن می‌دهد. البته برخی به آن جعفری هم اضافه می‌کنند.

 

گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده، تفت دهید و کوفته قلقلی درست کنید.

وقتی گوشت پخت و جا افتاد، گوشت را از قابلمه بیرون آورید؛ سپس آن را ریش ریش کرده، کمی بکوبید و دوباره در آش بریزید.

آش را در کاسه مناسبی ریخته و روی آن را با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کوفته قلقلی تزیین و سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک آش مقوی و خوشمزه “آش اسفناج، سبک و مقوی” را مطالعه کنید.

 

برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله آشپزی دلتا دیدن نمایید


برچسب: دلتا، مجله دلتا، مجله آشپزی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۰۰:۱۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

خوراک قارچ و سبزیجات رژیمی

خوراک قارچ و سبزیجات یک غذای رژیمی و گیاهی است که در آن از گوشت استفاده نشده است.

اگر از غذاهای گوشتی خسته شده‌اید و دوست دارید یک غذای رژیمی خوشمزه و لذیذ درست کنید، خوراک قارچ و سبزیجات یک پیشنهاد عالی است. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خوراک قارچ و سبزیجات آشنا شوید.

مواد لازم تهیه خوراک قارچ و سبزیجات :
قارچ: یک کیلو
پیاز: ۴ عدد
جعفری خرد شده: یک پیمانه
فلفل قرمز شیرین: ۲ عدد
روغن زیتون: ۷ قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
کلم بروکلی: ۲۰۰ گرم
فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی در صورت تمایل

طرز تهیه خوراک قارچ و سبزیجات :
قارچ‌ها را ورقه‌ای برش زده و با کمی روغن تفت دهید؛ سپس حدود یک ربع در تابه را ببندید تا قارچ‌ها بپزند.

در صورت تمایل می‌توانید قارچ‌ها را برش نزده و درسته استفاده کنید.

پیاز، فلفل قرمز شیرین و فلفل‌دلمه‌ای را خلالی خرد کنید. برای زیبایی غذا بهتر است از فلفل‌دلمه‌ای رنگی استفاده کنید.

گوجه گیلاسی‌ها را از وسط نصف کنید.

به جای گوجه گیلاسی می‌توانید از گوجه‌فرنگی معمولی استفاده کرده و در اندازه دلخواه برش بزنید.

کلم بروکلی را تکه تکه کرده و در آب در حال جوش بیندازید تا یکی دو جوش بخورد؛ سپس آبکش کنید.

 

وقتی آب قارچ کم شد، کلم بروکلی و مواد خرد شده به جز پیاز را به آن افزوده، چند بار هم بزنید و دوباره در تابه را ببندید.

وقتی آب قارچ کاملا جذب شد، پیاز خرد شده و روغن زیتون را به خوراک اضافه کرده و دوباره در تابه را ببندید.

اگر دوست دارید در این مرحله می‌توانید یک قاشق رب گوجه‌فرنگی را در یک استکان آب جوش حل کرده و در خوراک بریزید.

وقتی پیاز کمی نرم شد و رنگ آن تغییر کرد، نمک، فلفل و آویشن را بیفزایید. در صورت تمایل می‌توانید از ادویه‌های دیگر هم استفاده کنید.

در آخر یک پیمانه جعفری خرد شده در خوراک ریخته و پس از چند دقیقه زیر تابه را خاموش کنید.

خوراک قارچ و سبزیجات را در ظرف بریزید و با انواع سالاد سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله آشپزی دلتا دیدن نمایید


برچسب: دلتا، مجله دلتا، مجله آشپزی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۴۷:۲۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه کباب قفقازی

کباب قفقازی مانند کباب بختیاری از ترکیب گوشت قرمز و مرغ تهیه می‌شود و بسیار پرطرفدار است.

کباب قفقازی یکی از کباب‌های خوشمزه و معروف است که اصالت آن به قفقاز برمی‌گردد. این کباب را به راحتی و با کمی حوصله می‌توان در منزل درست کرد. برای آشنایی با طرز تهیه کباب قفقازی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه کباب قفقازی :
گوشت گوساله: نیم کیلو
سینه مرغ: نیم کیلو
فلفل‌دلمه‌ای: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
ماست چکیده: نصف لیوان
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب قفقازی :
پیازها را خلالی خرد کنید و در کاسه بریزید؛ سپس روغن زیتون، ماست چکیده ، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط کنید.

گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه کباب خرد کرده و به مواد درون کاسه اضافه کنید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا به همه جای گوشت برسد.

روی در کاسه سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت‌ها نرم و طعم‌دار شوند.

فلفل‌دلمه‌ای را به صورت تکه‌ای برای سیخ کردن خرد کرده و کنار بگذارید.

پس از دو ساعت، کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و گوشت‌ها را سیخ کنید. برای سیخ کردن به ترتیب یک تکه گوشت قرمز، یک تکه فلفل‌دلمه‌ای و یک تکه گوشت مرغ بگذارید. به همین ترتیب تمام سیخ‌ها را پر کرده و کنار بگذارید.

 

زغال‌ها را به صورت یکدست در منقل بگذارید و روشن کنید. سیخ‌ها را روی منقل بچینید و به صورت مداوم بچرخانید تا کباب‌ها به صورت یکدست پخته شوند.

با مخلوط کردن زعفران دم کرده و کره آب شده سس کره درست کنید و در دو دقیقه پایانی پخت کباب، با قلم‌مو روی آن‌ها بمالید. این کار علاوه بر اینکه طعم و ظاهر کباب را بهتر می کند، باعث می‌شود آن‌ها خشک نشوند.

کباب قفقازی را پس از آماده شدن با برنج یا نان و گوجه کبابی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی ایرانی، کباب، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۵:۱۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

باسلوق ژله ای، شیرینی نوروزی

باسلوق ژله ای از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که با مواد ساده‌ای درست می‌شود و طرز تهیه آسانی دارد.

اگر دنبال درست کردن یک شیرینی خوشمزه و آسان برای عید هستید، پیشنهاد ما باسلوق ژله ای است. مواد این شیرینی همیشه در دسترس است و بنا به سلیقه می‌توانید با هر طعم و شکلی که دوست دارید، آن را درست کنید. طرز تهیه باسلوق خانگی با ژله را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه باسلوق ژله ای :
نشاسته: نصف پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
آب سرد: یک و نیم پیمانه
پودر نارگیل: یک پیمانه
ژله: یک بسته
گلاب: ۳ قاشق چای‌خوری
مغز بادام، گردو و فندق برای تزیین

طرز تهیه باسلوق ژله ای :
نشاسته را با آب سرد مخلوط و خوب هم بزنید تا در آب حل شود؛ سپس پودر ژله را با طعم دلخواه به آن بیفزایید.

برای بهتر شدن طعم ژله می‌توانید آبمیوه مربوط به طعم ژله را جایگزین یک لیوان آب کنید. مثلا اگر ژله با طعم انار انتخاب می کنید، از یک لیوان آب انار به جای یک لیوان آب استفاده کنید.

وقتی مایه یکدست شد، شکر را به آن افزوده و هم بزنید.

مایه را در قابلمه‌ای ریخته و روی شعله ملایم بگذارید. آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و گلوله نشود؛ سپس کمی گلاب به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.

وقتی مواد کمی غلیط شد، روغن را اضافه کنید. دقت کنید که در تمام مدت مواد را مدام و با سرعت هم بزنید تا گوله نشود.

 

پس از حدود ۴۵ دقیقه هم زدن، وقتی محلول کاملا غلیظ شد، آن را از روی شعله بردارید.

پس از خنک شدن مایه باسلوق، مقداری از آن را بردارید و در دست گرد کنید.

مایه را به هر شکلی که دوست دارید، می‌توانید فرم دهید یا قالب بزنید.

در کاسه‌ای پودر نارگیل بریزید و گوله‌های باسلوق را در آن بغلتانید. می‌توانید روی باسلوق‌ها را با مغز بادام، گردو و فندق تزیین و سرو کنید.

این شیرینی را در طعم‌ها و رنگ‌های متنوع درست کنید تا ظرف پذیرایی زیبایی داشته باشید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آموزش آشپزی، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۲۸:۳۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آش اسفناج، سبک و مقوی

آش اسفناج غذایی سبک و مقوی است که با برنج، حبوبات و اسفناج پخته می‌شود.

آش اسفناج یکی از آش‌های خوشمزه است که راحت تهیه می‌شود و به برطرف شدن سرماخوردگی کمک می کند. در این غذا از سبزی آش استفاده نمی‌شود و سبزی آن فقط اسفناج است. در صورتی که فصل اسفناج نبود، می‌توانید از برگ چغندر برای تهیه این آش استفاده کنید.

مواد لازم تهیه آش اسفناج :
اسفناج: یک کیلو
برنج: نصف پیمانه
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
عدس: یک پیمانه
ماش: نصف پیمانه
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۳ حبه
کشک: یک قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
نعناع داغ به میزان لازم

طرز تهیه آش اسفناج :
حبوبات را از شب قبل جداگانه خیس کنید تا بهتر پخته شوند و نفخ آن‌ها از بین برود. در این مدت یکی دو بار آب آن‌ها را عوض کنید.

لوبیا را پس از خیس خوردن بپزید و کنار بگذارید.

پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادویه‌ها به لوبیای پخته شده اضافه کنید.

برای تهیه این آش می‌توان به جای برنج از بلغور گندم یا جو استفاده کرد.

وقتی تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، کمی شعله را زیاد کنید تا حدود بیست دقیقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج بپزد.

 

در نیم ساعت پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش افزوده، صبر کنید تا خوب جا بیفتد.

وقتی آش آماده شد، آن را در کاسه بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین و سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید گوشت قلقلی درست کرده و هنگام سرو در آش بریزید تا مجلسی شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آش، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۱۵:۴۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

سرو هندوانه با پنیر پارمزان

سرو هندوانه با پنیر پارمزان شیوه‌ای جدید برای سرو این میوه به عنوان دسر است.

یک بشقاب هندوانه قرمز و شیرین را می‌توانید به‌ عنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشته‌ها که هندوانه و خربزه، همیشه جزیی از سفره ناهار یا شام بودند. همچنین این بشقاب هندوانه مناسب میان وعده برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشید تا با سرو هندوانه به شیوه‌ای خاص و مجلسی آشنا شوید.

مواد لازم سرو هندوانه با پنیر پارمزان :
هندوانه کوچک: یک عدد
پوست لیموی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: یک‌ چهارم فنجان
نمک: یک قاشق چای‌خوری
پودر چیلی: یک قاشق چای‌خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
گشنیز خرد شده: نصف فنجان
فلفل تازه به میزان لازم

طرز تهیه سرو هندوانه با پنیر پارمزان :
هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآورید؛ سپس آن را در قطعات مکعبی خرد کنید. برای این کار حتماً از تخته و چاقوی تیز استفاده کنید تا هم تکه‌‌های آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نیاید. برای اینکه دسر ظاهر بهتری داشته باشد، هندوانه‌ها را مانند هم خرد کنید.

تکه‌های هندوانه را در ظرفی ریخته، روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

در کاسه‌ای پوست لیموی رنده شده، آبلیموی تازه، نمک و پودر چیلی را با هم مخلوط کنید.

 

از مخلوط روی هندوانه‌ها بریزید و به آرامی شروع به هم زدن کنید تا مزه‌دار شوند؛ سپس روی آن‌ها پنیر پارمزان بپاشید. در آخر، مقداری فلفل تازه روی مواد بریزید و آن‌ها را در بشقاب مناسبی بکشید. مقداری پنیر پارمزان و گشنیز خرد شده روی دسر بریزید و آن را سرو کنید.

بهتر است این دسر را به اندازه مصرف‌ آماده کنید و داخل یخچال نگه ندارید، چون اگر بماند طعم خود را از دست می‌دهد و بیات می‌شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر شیک و مجلسی “طرز تهیه دسر سوهان” را مطالعه کنید.


برچسب: دسر، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۳:۵۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه دسر سوهان

دسر سوهان بافت نرم و لطیفی دارد و ظاهر آن تقریبا شبیه کاچی است.

دسر سوهان یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای سنتی ایران است. البته این دسر با سوهانی که در قم و اصفهان است، تفاوت دارد و مانند آنها سفت نیست. دسر سوهان کالری بالایی دارد و غلظت آن مانند کاچی است. برای آشنایی با طرز تهیه این دسر خوشمزه با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه دسر سوهان :
زرده تخم‌مرغ: ۳ عدد
آرد سفید: ۱۰۰ گرم
آرد جوانه گندم: ۳۰ گرم
آب: ۲ پیمانه
زعفران دم کرده: یک سوم استکان
پودر قند: ۳۰۰ گرم
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته و پودر بادام برای تزیین

طرز تهیه دسر سوهان :
آرد سفید و آرد جوانه گندم را دو بار الک کرده آن‌ها را در کاسه‌ای ریخته و با آب مخلوط کنید؛ سپس ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود و رنگ آن تغییر کند. آرد این دسر نیاز به تفت دادن ندارد.

اگر پس از ۲۰ دقیقه رنگ آرد تغییر نکرد، زمان پخت را بیشتر کنید تا رنگ آن تیره شود.

به جای کره می‌توانید از روغن حیوانی استفاده کنید.

در قابلمه‌ای زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند مخلوط کنید. کره آب شده را به مواد افزوده و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود.

اگر پودر قند ندارید، می‌توانید از شکر آسیاب شده استفاده کنید.

 

همه مواد را با هم مخلوط کرده، روی شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید. در آخر زعفران آب کرده و پودر هل را به آن‌ها بیفزایید تا رنگ و طعم خوبی به سوهان بدهد. پس از چند دقیقه که مواد به غلظت مناسب رسیدند، شعله را خاموش کنید.

دسر سوهان آماده است، آن را پس از خنک شدن در ظرف سرو بریزید.

روی دسر را با پودر پسته و پودر بادام تزیین و با چای سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید

 


برچسب: آموزش آشپزی، دسر، شیرینی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۵۲:۴۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

دونات اسپاگتی، فینگر فود بامزه

دونات اسپاگتی فینگر فودی است که با ماکارونی رشته‌ای در قالب دونات درست می‌شود.

اگر در فکر یک ایده غذایی جالب برای مهمانی هستید، دونات اسپاگتی پیشنهاد خوبی است. این غذای خوشمزه و جالب را کمتر کسی درست می‌کند و فینگر فود خاصی برای سرو در جشن‌ها و مهمانی‌ها است. برای آشنایی با دونات اسپاگتی که یکی از غذاهای جدید است، با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه دونات اسپاگتی :
اسپاگتی: ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۳ عدد
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ‌کرده: ۱۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
روغن مایع به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پاپریکا به میزان لازم
سس کچاپ و چیلی به میزان لازم

طرز تهیه دونات اسپاگتی :
پیاز را نگینی خرد و با کمی روغن سرخ کنید. گوشت و رب را با پیازداغ تفت دهید و مایه ماکارونی را کنار بگذارید.

اسپاگتی را سه تکه کرده و داخل آب جوش و نمک بریزید. وقتی اسپاگتی نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم زده و با تمام ادویه‌ها و سس‌ها مخلوط کرده تا یکدست شود؛ سپس آرد و روغن را به مواد افزوده و با هم مخلوط کنید.

در آخر اسپاگتی سردشده را به مواد اضافه کنید.

 

داخل قالب مخصوص دونات را چرب کنید. به ترتیب از مواد اسپاگتی، مایه ماکارونی، پنیر پیتزا و دوباره از مواد اسپاگتی در قالب بریزید.

روی قالب فویل بکشید و آن را ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود. اگر پس از این مدت رنگ آن تغییر نکرده بود، چند دقیقه گریل را روشن کنید تا دونات اسپاگتی خوش‌رنگ و طلایی شود.

وقتی قالب را از فر بیرون آوردید، بگذارید خنک شود؛ سپس آن را در ظرف سرو برگردانید و با مواد دلخواه تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: پیش غذا، فینگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۶:۳۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

بادمجان قالبی، خوشمزه و دلچسب

بادمجان قالبی نوعی غذا با بادمجان و گوشت است که مانند کیک در قالب تهیه می‌شود و شیک و مجلسی است.

بادمجان قالبی غذایی بسیار خوشمزه است که طعم آن کمی شبیه خورشت بادمجان است. این غذا ظاهر خوبی دارد و ازاین‌رو مناسب سرو در مهمانی‌ها است. برای آشنایی با طرز تهیه بادمجان قالبی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم تهیه بادمجان قالبی :
بادمجان قلمی: یک کیلو
برنج: ۲ پیمانه
پیاز: ۲ عدد
گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
قارچ: ۲۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان قالبی :
برای تهیه این غذا بهتر است بادمجان‌ها با پوست باشند؛ ازاین‌رو سعی کنید از بادمجان‌های قلمی استفاده کنید.

بادمجان‌ها را با پوست شسته و برش‌های طولی دهید؛ سپس به آن‌ها نمک زده و سرخ کنید.

پیازها را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود. گوشت چرخ‌کرده، رب، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را به پیاز داغ افزوده و با هم تفت دهید.

به جای گوشت چرخ‌کرده می‌توانید از مرغ خرد شده استفاده کنید.

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده، روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن کشیده شود؛ سپس با کره تفت دهید و کنار بگذارید.

برنج خیس خورده در آب و نمک را روی شعله ملایم بگذارید تا آب آن کشیده و نرم شود.

 

بادمجان‌های سرخ شده را داخل قالب موردنظر بچینید؛ طوری که روی هم باشند و مواد داخل آن‌ها ریخته شود.

چون بادمجان‌ها چرب هستند، نیازی به چرب کردن قالب نیست.

نصف برنج را روی بادمجان‌ها ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. قارچ و مواد گوشتی را روی برنج بریزید و بقیه آن را به مواد بیفزایید.

لبه بادمجان‌ها را روی مواد بیاورید؛ سپس روی قالب فویل کشیده و آن را در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید.

پس از ۴۵ دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید و وقتی کمی خنک شد، آن را در ظرف سرو برگردانید.

بادمجان قالبی را با گوجه و انواع سبزیجات تزیین و با ماست و سبزی خوردن سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نوعی غذا با بادمجان “خوراک رول بادمجان؛ پیشنهاد ویژه برای شام” را مطالعه کنید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای جدید، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۷:۴۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه سیب زمینی یک پیش غذای جنوبی است و معمولاً با سس‌تند سرو می‌‌شود.

سمبوسه سیب زمینی در بین افراد، به ویژه کودکان محبوبیت زیادی دارد و گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی‌ها به‌ عنوان پیش‌غذا یا فینگر فود است. سمبوسه اصالتاً غذایی جنوبی است که با نان لواش تهیه می شود؛ البته می‌توان آن را با انواع خمیر مانند خمیر یوفکا، خمیر جادویی و … هم تهیه کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه سمبوسه سیب زمینی :
سیب زمینی آبپز: ۳ عدد
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
نان لواش برش خورده به تعداد مورد نیاز
کره: ۵۰ گرم
انواع ادویه به میزان لازم
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی :
سیب زمینی‌های پخته شده را پوره کنید. جعفری، ادویه‌ها، فلفل قرمز، نمک و کره آب شده را به پوره اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید سیب زمینی را پوره نکرده و آن را مکعبی خرد کنید.

اگر دوست دارید سمبوسه پنیری شود، مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید.

نان لواش نرم را از درازا به شکل مستطیل برش بزنید. با قاشق مقداری از مایه سیب زمینی را در وسط نان بگذارید و آن را به شکل سه گوش بپیچید.

در روش دیگری می‌توانید نان را به شکل قیف درست کرده و داخل آن را با مواد پر کنید.

 

در تابه گودی مقداری روغن با کمی زردچوبه بریزید تا سمبوسه هنگام سرخ شدن به خوبی در روغن غوطه‌ور شود. وقتی سمبوسه خوب سرخ و طلایی شد، آن را از تابه بیرون بیاورید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

افزودن زردچوبه به روغن، برای خوش‌رنگ‌تر شدن سمبوسه است.

اگر سمبوسه را کوچکتر درست کنید، می‌توانید به عنوان فینگر فود از آن استفاده کنید.

سمبوسه سیب زمینی را می‌توانید با انواع سس تند و کچاپ سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: پیش غذا، فینگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۴:۰۴:۳۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)