بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 مجله آشپزی دلتا مجله آشپزی دلتا .

مجله آشپزی دلتا

لازانیا بدون فر با طعم عالی

طرز تهیه لازانیا بدون فر را در مجله دلتا بخوانید.

لازانیا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دنیا‌ست و کمتر کسی آن را دوست ندارد. این غذا به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود؛ لازانیا داخل فر، لازانیا داخل ماکروویو و لازانیا بدون فر. لازانیا بدون فر مناسب زمانی است که به اجاق گاز فردار دسترسی ندارید. در این صورت می‌توانید لازانیا را داخل تابه و روی شعله ملایم گاز بپزید. طرز تهیه لازانیا بدون فر ساده‌ است، اما ریزه‌کاری‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها، یک لازانیای خوشمزه خواهید داشت.
مواد لازم تهیه لازانیا بدون فر :
گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
لازانیا: یک بسته
رب، نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی به میزان لازم
مواد لازم تهیه سس بشامل :
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: یک و نیم لیوان
کره: ۳۰ گرم

طرز تهیه لازانیا بدون فر :
ابتدا سس بشامل را درست کرده و آن را کنار بگذارید. برای این کار، آرد را با کره کمی تفت داده و در آن نمک و فلفل بریزید. شیر گرم را در مواد ریخته، مدام هم بزنید تا مثل ماست غلیظ شود.

در تهیه لازانیا حتما از سس بشامل استفاده کنید، چوت بافت غذا را نرم می‌کند.
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

فلفل‌ دلمه‌ای را هم نگینی خرد کرده و با گوشت به پیاز سرخ شده افزوده و تفت دهید.

قارچ‌ را ورقه‌ای خرد کرده و با نمک، فلفل، ادویه و رب به مواد بیفزایید.

در قابلمه آب را جوش آورده و در آن نمک و روغن بریزید. ورقه‌های لازانیا را در آب جوش بیندازید و پس از ۱۰ دقیقه با آب سرد آبکش کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک لازانیای خوشمزه دیگر ” لازانیا اسفناج و پنیر، طعمی خاص و متفاوت “ را مطالعه کنید.

کف تابه دوطرفه را چرب کرده و سیب‌ زمینی حلقه شده در آن بچینید.

سیب‌ زمینی‌ها برای این است که لازانیا به کف تابه نچسبد.

روی سیب‌ زمینی‌ها ورقه‌های لازانیا بگذارید. سس بشامل، پنیر پیتزا و مواد گوشتی را روی لازانیا ریخته و به همین ترتیب لایه‌ها را پر کنید.

سس بشامل را روی اولین و آخرین لایه هم بریزید. این کار برای خشک نشدن لازانیا است. روی آخرین لایه پس از سس بشامل، پنیر پیتزا بریزید.

تابه را روی شعله ملایم بگذارید؛ پس از نیم ساعت لازانیا آماده است.

اگر خواستید این لازانیا را در تابه معمولی که دو طرفه نیست درست کنید، حتماً دمکنی بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۳۲:۰۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

قلیه میگو ، خورشت اصیل جنوبی

طرز تهیه قلیه میگو جنوبی را در مجله دلتا بخوانید.

قلیه میگو یکی از خورشت‌های لذیذ و محبوب جنوبی است که در خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان و … درست می‌شود. طبخ این خورشت شبیه قلیه ماهی و مانند آن ترش و تند است. قلیه میگو هم با نان و هم با برنج سرو می‌شود.

مواد لازم تهیه قلیه میگو :
میگو: یک کیلو
پیاز: یک عدد
سیر: ۳ حبه
تمر هندی: یک بسته
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
گشنیز: ۲۰۰ گرم
شنبلیله: ۸۰۰ گرم
آرد: یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز، پودر گشنیز، زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم

طرز تهیه قلیه میگو :
یک بسته تمر هندی را در دو لیوان آب حل و سپس از صافی رد کنید.

سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند؛ سپس فلفل قرمز، پودر گشنیز، زردچوبه و ادویه کاری را به آن بیفزایید.

این غذا به نمک نیازی ندارد، چون تمر هندی به اندازه کافی شور است.
سبزی را ریز خرد کرده و جداگانه سرخ کنید؛ سپس آن را با یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و تمر هندی صاف شده، به مواد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای تند و تیز ” پلو مکزیکی، غذای تند و رنگین “ را مطالعه کنید.

یک قاشق مرباخوری آرد را با مقدار کمی آب سرد حل کرده و با دو لیوان آب جوش به خورشت بیفزایید.

 

پس از اینکه خورشت جا افتاد و غلیظ شد، میگوها را در آن بریزید. پس از نیم ساعت قلیه میگو آماده است. برخی میگو را جداگانه تفت می‌دهند و بعد به خورشت اضافه می‌کنند. این کار باعث سفت شدن میگو می‌شود و نباید انجام داد.

این غذا را با رب انار هم می‌توان درست کرد. برای تهیه قلیه میگو با رب انار ، به جای تمر هندی از رب انار استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آشپزی آسان، آموزش آشپزی، غذاهای دریایی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۳:۰۵ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

نان شیرمال خانگی

طرز تهیه نان شیرمال خانگی را در مجله دلتا بخوانید.

نان شیرمال یکی از نان‌های خوشمزه و مقوی سنتی است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه این نان آسان است و به راحتی می‌توان آن را در خانه درست کرد.

مواد لازم تهیه نان شیرمال :
آرد سفید: ۴۰۰ گرم
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه
شیر ولرم: سه چهارم پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
نمک: نوک قاشق چای‌خوری
مواد لازم تهیه رومال :
زرده تخم مرغ: یک عدد
کره: ۲۵ گرم
عسل گرم شده به میزان لازم
کنجد به میزان لازم

طرز تهیه نان شیرمال :
آرد را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.

خمیرمایه، یک قاشق مرباخوری از شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده، روی ظرف را ۵ تا ۷ ساعت بپوشانید تا خمیرمایه عمل بیاید.

در ظرف دیگری کره نرم شده، نمک، بقیه شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید.

آرد را کم کم به مواد بیفزایید تا قابل ورز دادن شوند.

آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر و مانع پف کردن نان می‌شود.
روی سطح کار را آردپاشی و روی خمیر را به صورت مستطیل باز کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان لطیف و خوشمزه ” نان پنجره ای، شیرینی خاطره انگیز “ را مطالعه کنید.

 

مقداری کره آب شده روی خمیر مالیده و روی آن برش‌های اریب بدهید. سپس خمیر را لوله و گرد کنید.

در قالب گرد ۲۵ سانت کاغذ روغنی بیندازید و آن را چرب کنید. خمیر را در آن گذاشته و بپوشانید؛ سپس ۳۰ دقیقه در جای گرم بگذارید تا پف کند.

پس از اینکه خمیر پف کرد، مواد رومال را به جز کنجد با هم مخلوط کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید؛ سپس روی آن‌ها کنجد بپاشید و در فر بگذارید تا پخته و طلایی شوند.

برای جلوگیری از خشک شدن نان، کف فر یک ظرف آب جوش بگذارید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، نان، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۷:۰۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

نودل قالبی ، غذای ابتکاری

آموزش آشپزی , غذاهای ملل , مجله دلتا با سبزیجات یک غذای جدید و فوری است.

نودل قالبی یک غذای ابتکاری جدید و خوشمزه و مناسب مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه است. اگر خواهان غذای جدید و سالمی هستید و دوست دارید به برنامه غذایی خود تنوع بدهید، نودل قالبی انتخاب خوبی است. در این غذا می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید، استفاده کنید.

مواد لازم تهیه نودل قالبی :
نودل: ۲ بسته
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
کدو سبز: ۲ عدد
هویج: یک عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پنیر موزارلای رنده شده به میزان لازم

طرز تهیه نودل قالبی :
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

کدو، هویج و فلفل دلمه‌ای را نگینی و قارچ را ورقه‌ای خرد کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند نخود فرنگی و ذرت هم استفاده کنید.
نودل را ۳ دقیقه در آب در حال جوش بریزید تا بپزد. نودل لطیف است و خیلی زود می‌پزد؛ سپس آن را آبکش کنید.

از هر طعم نودلی که دوست دارید می‌توانید استفاده کنید، ولی طعم نودل مرغ از بقیه بهتر است.

مواد خرد شده را با تخم مرغ‌ها و مقداری پنیر موزارلای رنده شده مخلوط کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای سبک و ساده ” تهیه دلمه سیب زمینی در ۳۰ دقیقه “ را مطالعه کنید.

 

کف قالب مناسبی را کمی چرب کنید. مواد مخلوط شده را در قالب بریزید؛ سپس نودل آبکش شده را روی مواد ریخته و مقداری پنیر موزارلا روی آن‌ها بپاشید.

به جای پنیر موزارلا از پنیر چدار هم می‌توانید استفاده کنید.
قالب را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا غذا طلایی رنگ شود.

چون در این غذا از تخم مرغ استفاده شده، برخی به آن کوکوی نودل هم می‌گویند.

نودل قالبی را با سس دلخواه و انواع سالاد سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۰۹:۱۷ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

ترشی پیاز خانگی با طعم ایده آل

رای آشنایی با طرز تهیه پیاز ترشی با مجله دلتا همراه باشید.

ترشی پیاز یکی از چاشنی‌های پر طرفدار است که هم با پیاز قرمز و هم با پیاز سفید درست می‌شود. ترشی پیاز به دو صورت درسته و حلقه‌ای به راحتی تهیه می‌شود ولی نکاتی دارد که رعایت کردن آن‌ها، این چاشنی را خوش طعم و عطر می‌کند.

مواد لازم تهیه ترشی پیاز :
پیاز سفید یا بنفش ریز: یک کیلو
نمک به میزان لازم
سیر: ۲۰۰ گرم
نعناع خشک به میزان لازم
سرکه سفید: ۲ لیتر
فلفل تند به میزان دلخواه

طرز تهیه ترشی پیاز :
پیازها را پوست گرفته و خوب بشویید. سپس ۲ ساعت در جایی بگذارید تا خشک شوند.

دقت کنید ظرف ترشی کاملا خشک باشد. چون رطوبت باعث کپک زدن ترشی می‌شود.

پیاز، سیر، فلفل تند و مقداری نعناع خشک در شیشه بریزید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک ترشی خوشمزه ” ترشی بادمجان شکم پر، نمی‌توان از آن گذشت “ را مطالعه کنید.

سپس ظرف را با سرکه سفید پر کنید. شیشه را یک ماه در جای خنک و تاریک بگذارید تا ترشی آماده شود و به اصطلاح برسد. پس از ۱۰ روز می‌توانید ترشی را در یخچال بگذارید.

گرما یا نور خورشید باعث خراب شدن ترشی می‌شود.
اگر دوست دارید رنگ ترشی بنفش شود، چند عدد لبوی خام بین پیازها بریزید.

برای قرمز شدن رنگ ترشی می‌توانید کلم قرمز خام را در ترشی بریزید یا آن را با نصف پیمانه آب جوشانده و به ترشی اضافه کنید.


طرز تهیه ترشی پیاز حلقه‌ای :
پیازهای حلقه شده را با آب جوش در قابلمه بریزید. پس از چند ثانیه آن‌ها را آبکش کنید. سپس سرکه، آب و نمک را با هم بجوشانید و با پیازها در شیشه بریزید. در صورت تمایل می‌توانید از چوب دارچین، میخک، فلفل قرمز، پودر سیر، دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه یا زیره، زنجبیل تازه، برگ بو و … استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: پیش غذا، ترشی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۵۵:۳۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

املت پنیری ؛ صبحانه گرم و دلچسب

املت پنیری غذای ساده و لذیذی است که بیشتر در وعده صبحانه مصرف می‌شود.

املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن، نوعی املت و گزینۀ خوبی برای صبحانه روز تعطیل در کنار خانواده است. البته این املت چون مغذی و مقوی است، برای یک میان‌ وعده کامل یا خوراکی دانش‌ آموزان در مدرسه پیشنهاد می‌شود.

مواد لازم تهیه املت پنیری :
بیکن: ۸ تکه
تخم‌ مرغ: ۸ عدد
پیازچه: ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه‌ فرنگی: ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده: ۲ فنجان
نان ساندویچی گرد یا نان تست به میزان لازم
سس تند برای سرو در صورت تمایل
طرز تهیه املت پنیری :

بیکن را خرد کنید. سپس با مقداری روغن تفت دهید. بیکن‌ باید برشته و قهوه‌ای رنگ شود. ۱۵ دقیقه برای سرخ کردن بیکن‌ها کافی است.

تخم‌ مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و خوب هم بزنید.

پیازچه‌های خرد شده را با کمی نمک و فلفل با تخم‌ مرغ‌ها مخلوط کنید.

اگر طعم فلفل‌ دلمه‌ای را دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل‌ دلمه‌ای ریز شده هم به این املت اضافه کنید. جعفری ساطوری شده تازه هم یک انتخاب خوب برای تزیین است.
کف سینی فر یا هر ظرف دیگری که می‌خواهید املت را در آن درست بپزید، با روغن یا کره چرب کنید.

تکه‌های بیکن سرخ شده را در سینی فر بریزید و سپس ترکیب تخم‌ مرغ را روی آن‌ها بریزید. روی تخم‌ مرغ را با پنیر چدار و گوجه‌ فرنگی خرد شده پر کنید.

اگر گوجه‌فرنگی‌ها را بلانچ و سپس خرد کنید، غذا لذیذتر می‌شود. برای درست کردن املت پنیری گوجه‌ فرنگی‌ها را رنده نکنید.
 

 

سینی را در فر گذاشته و ۲۵ دقیقه برای پخت زمان بگذارید.

وقتی املت آماده و کمی خنک شد، آن را برش بزنید.

این املت را با نان باگت گرد کوچک یا نان تست و سس تند سرو کنید.

در صورت تمایل قارچ یا انواع ژامبون را می‌توانید به این املت اضافه کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، صبحانه، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۴:۲۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پنکیک کدو حلوایی ، میان وعده پر انرژی

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی را در مجله دلتا بخوانید.

پنکیک کدو حلوایی نوعی پنکیک ساده و مقوی است که برای فصل سرما خوب است. این پنکیک که مواد مغذی و گرمی دارد، مناسب صبحانه یا یک میان وعده کامل، به خصوص برای کودکان و نوجوانان است.

مواد لازم تهیه پنکیک کدو حلوایی :
پوره کدو حلوایی: یک لیوان
آرد: ۲ لیوان
شیر ولرم: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: یک عدد
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی :
ابتدا کدو حلوایی را آبپز کنید. سپس آن را با مخلوط‌کن یا گوشت کوب برقی له کرده و به صورت پوره درآورید.

پوره کدو حلوایی را با شیر، تخم مرغ، روغن مایع و سرکه در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.

آرد را دو یا سه بار الک کنید. سپس آن را با بیکینگ پودر، زنجبیل، دارچین، شکر و نمک مخلوط کرده و کم کم به مواد بیفزایید تا مایه پنکیک یکدست شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک پنکیک خوشمزه ” پنکیک قاشقی یا مینی پنکیک؟ “ را مطالعه کنید.

داخل تابه‌ای را چرب کنید و پس از اینکه داغ شد، با قاشق از مایه پنکیک بردارید و در قابلمه بریزید. سپس با قاشق پنکیک را پهن کنید. پس از اینکه سطح پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

 

می‌توانید مایه پنکیک را روی سینی فر ریخته و آن را در فر درست کنید.

پنکیک‌ها را پس از اینکه آماده و طلایی شدند، در بشقاب بگذارید و با مقداری کره و عسل سرو کنید. البته پنکیک کدو حلوایی را می‌توانید با شیره خرما، شیره انگور، شکلات آب شده و … هم سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید روی این پنکیک مقداری مربای کدو حلوایی بریزید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: دسر، کیک، میان وعده، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۱:۴۸ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

پلو مکزیکی ، غذای تند و رنگین

طرز تهیه پلو مکزیکی را در مجله دلتا بخوانید.

پلو مکزیکی نوعی غذای فرنگی است که اصالتا متعلق به مکزیک است. اصل این غذا بسیار تند و به تنهایی یا با مرغ و میگو سرو می‌شود. پلو مکزیکی غذایی خوشمزه و خوش رنگ و مناسب مهمانی‌ها است.

مواد لازم تهیه پلو مکزیکی :
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
ذرت: نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج: ۳ پیمانه
نخود فرنگی: یک پیمانه
فلفل قرمز به میزان دلخواه
زعفران دم‌کرده به میزان لازم

طرز تهیه پلو مکزیکی :
پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. وقتی پیاز سرخ شد، سیر خرد شده را به آن افزوده و کمی تفت دهید.

فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید. بهتر است از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید تا غذا خوش رنگ تر شود.

ذرت و نخود فرنگی را با آب و نمک بپزید یا از کنسرو استفاده کنید.

فلفل دلمه‌ای خرد شده، ذرت، نخود فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد بیفزایید.

هر چقدر دوست دارید غذا تندتر باشد، فلفل قرمز اضافه کنید.
اگر می‌خواهید در این غذا از مرغ یا میگو کنید، در این مرحله آن ها را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.

در آخر زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.

برنج را پس از خیس خوردن در آب در حال جوش بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک پلوی خوشمزه ” قارچ پلو، غذای جدید و خوش طعم “ را مطالعه کنید.

در قابلمه‌ای برنج بریزید و از مواد درست شده لا به لای آن بدهید. سپس بگذارید بخار کند و دم بکشد.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.


برچسب: آموزش آشپزی، غذاهای ملل، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۲:۴۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

آش عباسعلی کرمانشاهی

طرز تهیه آش عباسعلی را در مجله دلتا بخوانید.

آش عباسعلی یک آش محلی کرمانشاهی است. گفته می‌شود ۲۰۰ سال پیش فردی به نام عباسعلی نذر داشته که این آش را به روزه داران بدهد. آش عباسعلی که با گوشت، حبوبات، برنج و گندم درست می‌شود، بافت غلیظ و کشداری دارد و بسیار مقوی است.

مواد لازم تهیه آش عباسعلی :
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
برنج، عدس، نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی: از هر کدام ۱۰۰ گرم
گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
پیاز: ۴ عدد
سیر: یک بوته
روغن حیوانی: نصف پیمانه
سبزی آش: یک کیلو
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک و نعناع داغ برای تزیین

طرز تهیه آش عباسعلی :
حبوبات را از شب قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. این کار باعث می‌شود نفخ آن‌ها از بین برود و زودتر پخته شوند.

حبوبات را پس از خیس خوردن، با هم بپزید.

برنج را هم چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.

گوشت را جداگانه بپزید و پس از پختن، آن را ریش ریش کنید.
سپس گندم پوست کنده را بپزید و وقتی کمی نرم شد، برنج را به آن اضافه کنید تا با هم پخته شوند.

 

حبوبات، گوشت، گندم و برنج پخته شده را با مقداری آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی شعله ملایم بگذارید. سبزی آش، نمک، فلفل و زردچوبه را به آش بیفزایید. این آش هرچه تندتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.

اگر دوست دارید آش خیلی تند باشد، در آن فلفل قرمز بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با خورشت محلی کرمانشاهی ” خورشت خلال کرمانشاهی “ را مطالعه کنید.

سیر و پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. سپس آن‌ها را با روغن حیوانی در آش بریزید.

وقتی گندم و برنج کاملاً له شدند، آش آماده است. آن را در ظرف بریزید و با پیازداغ، نعناع داغ و کشک تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


برچسب: آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۰:۳۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)

تهیه دلمه سیب زمینی در ۳۰ دقیقه

دلمه سیب زمینی غذایی ساده است که به راحتی تهیه می‌شود.

دلمه سیب زمینی نوعی دلمه خوشمزه است که خیلی زود آماده می‌شود و از این رو مناسب افرادی است که می‌خواهند در زمان کوتاهی، یک غذای خوش طعم و عالی درست کنند. طرز تهیه دلمه سیب زمینی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه دلمه سیب زمینی :
گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیب زمینی :
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سرخ شود. گوشت را با نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه به آن افزوده و خوب تفت دهید. سپس رب و جعفری خرد شده را بیفزایید.

می‌توانید به جای جعفری از پیازچه استفاده کنید.
یک سوم سیب زمینی را ببرید و کنار بگذارید. داخل قسمت بزرگتر را با کمک قاشق و کارد خالی کنید.

بهتر است سیب زمینی ها دلمه با پوست باشند، ولی اگر دوست ندارید، پوست آن‌ها را بگیرید.
داخل سیب زمینی‌ها را با مواد پر کرده و قسمت کوچک‌تر را روی آن بگذارید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای خوشمزه فوری دیگر با سیب زمینی ” سیب زمینی پنیری با سس آلفردو “ را مطالعه کنید.

 

سپس آن‌ها را در ظرف مناسبی چیده و تا حد ممکن بین دلمه‌ها فاصله نگذارید. چون فاصله زیاد باعث می‌شود دلمه‌ها وا بروند.

در ظرف کوچکی مقداری رب با کمی روغن سرخ کرده و دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا قل بخورد. سپس سس را به آرامی روی دلمه‌ها ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا بپزند. در ۵ دقیقه آخر پخت، روی دلمه‌ها پنیر پیتزا بریزید. اگر کمی زرشک و گرد لیمو به سس اضافه کنید، خوشمزه تر می‌شود.

در صورت تمایل می‌توانید دلمه‌ها را در فر درست کنید تا گریل شوند.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی دلتا را بخوانید.

 


برچسب: فست فود، فینگر فود، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۴۵:۴۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع: نظرات (0)