فلفل دلمه ای شکم پر یکی از غذاهای مجلسی است که به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو میشود.
فلفل دلمه ای شکم پر که شباهت زیادی به دلمه فلفل دلمه ای دارد، با پنیر پیتزا و در فر درست میشود. این غذا را میتوانید با فلفل دلمه ای رنگی درست کنید تا شیک و خوش آب و رنگ شود.
مواد لازم تهیه فلفل دلمه ای شکم پر :
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
برنج: نصف پیمانه
فلفلدلمهای به تعداد لازم
پیاز: یک عدد
گوجهفرنگی: ۵۰۰ گرم
رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا خرد شده: یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر :
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به آن افزوده، تفت دهید تا کمی سرخ شود.
برنج را بشویید و با نصف لیوان آب، گوجهفرنگی خرد شده، نمک و فلفل به گوشت و پیاز اضافه کنید. حدود یک ربع در تابه را بگذارید تا برنج پخته شود. وقتی برنج پخت، پنیر پیتزا را به مواد بیفزایید.
سر فلفل دلمه ایها را بریده و دانههای آنها را بیرون بیاورید. ۵ دقیقه در آب در حال جوش و نمک بگذارید؛ سپس آبکش کنید و از مخلوط مواد در آنها بگذارید. مراقب باشید فلفلها زیاد در آب نجوشند؛ چون شکل خود را از دست داده و وا میروند. فلفلها را در ظرف مناسب بچینید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید.
در تابهای رب گوجهفرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا غلیظ و خوشرنگ شود؛ سپس سس را روی فلفلها بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا مواد پخته و پنیر پیتزا آب شود.
وقتی غذا آماده شد، فویل را از روی ظرف بردارید و روی فلفل دلمه ایها را با برگ جعفری یا ریحان تزیین و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
غذاهای جدید،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۲:۰۹:۰۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
مربای پرتقال به صورت مارمالادی، مناسب صبحانه و سرو به عنوان دسر است.
مارمالاد پرتقال با فیله پرتقال درست میشود و طعم خوبی دارد. این نوع مربای پرتقال، ماندگاری بالایی دارد و میتوان آن را ماهها در ظرف شیشهای و در یخچال نگهداری کرد. طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه مربای پرتقال :
پرتقال: یک کیلو
شکر: نیم کیلو
پودر ژله پرتقال: یک بسته
طرز تهیه مربای پرتقال :
پرتقالها را پوست گرفته و آنها را پره پره کنید. اگر دوست دارید مربا ملس باشد، پرتقال ترش انتخاب کنید.
پوست پرهها را بگیرید و به اصطلاح فیله پرتقال را بیرون بیاورید. فیلهها را با مخلوطکن یا غذاساز له کرده، روی آنها شکر بپاشید. مواد را یکی دو ساعت کنار بگذارید تا شکر حل شود.
به پودر ژله یک لیوان آب افزوده و آن را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) روی بخار کتری حل کنید. به جای پودر ژله میتوانید از ژلاتین استفاده کنید.
پودر ژله یا ژلاتین حل شده را به مواد افزوده، حدود ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا چند جوش بزند و مربا آماده شود. به هیچ عنوان در مواد آب نریزید؛ چون مربا را خراب میکند و باعث کپک زدن آن میشود.
وقتی مربا خوب له شد و حالت مارمالاد گرفت، آن را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود. مربا را در ظرف شیشهای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
این مربا چون به صورت مارمالاد تهیه میشود، مناسب سرو به عنوان دسر است. همچنین از این مربا برای تهیه انواع کیک، پای و تارت استفاده میشود.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک مربای متفاوت و خوشطعم دیگر “مربای زغال اخته، صبحانهای متفاوت” را مطالعه کنید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
مربا،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۱:۳۵:۳۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
سالاد کلم بروکلی با سس یونانی، با انواع سبزیجات درست میشود و پیش غذای کاملی است.
در تهیه سالاد کلم بروکلی از کشمش استفاده میشود که طعم خاصی به آن میدهد. در صورت تمایل میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این سالاد استفاده کنید. طرز تهیه سالاد کلم بروکلی با سس یونانی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه سالاد کلم بروکلی :
کلم بروکلی خرد شده: ۴ لیوان
کلم بنفش کوچک: یک عدد
هویج: ۲ عدد
کشمش پلویی: یک چهارم لیوان
پیازچه: ۳ عدد
قارچ در صورت تمایل
مواد لازم تهیه سس سالاد :
ماست یونانی: یک سوم لیوان
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی :
کلم بروکلی را چند دقیقه در آب در حال جوش بریزید؛ سپس آن را با آب سرد آبکش و ریز خرد کنید.
کلم بنفش، هویج و پیازچه را ریز خرد کنید.
کلم بروکلی خرد شده را با کلم بنفش، هویج، کشمش و پیازچه در کاسهای مخلوط کنید. اگر طعم شیرین کشمش را دوست ندارید، میتوانید به جای آن، از زغال اخته خشک استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ ورقه شده هم به مواد بیفزایید.
برای تهیه سس سالاد، ماست یونانی را با چنگال بزنید تا یکدست شود و حالت خامه بگیرد؛ سپس آن را با روغن زیتون، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید. استفاده از سرکه به جای آبلیمو هم مطلوب است.
سس را روی سالاد بریزید و آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بریزید و با هر نوع سبزی که دوست دارید، تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
پیش غذا،
سالاد،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۰۱:۲۷:۲۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
کرم بروله یک دسر فرانسوی خوشمزه است که روکش کاراملی دارد.
مواد اولیه اصلی کرم بروله خامه و زرده تخممرغ است. بافت داخلی این دسر، نرم و کرم مانند و ویژگی اصلی آن، حالت کاراملی سوخته روی آن است. تهیه این دسر زمان زیادی میخواهد؛ اما به مزه خوب آن میارزد.
مواد لازم تهیه کرم بروله :
خامه: ۲ پیمانه
زرده تخممرغ: ۴ عدد
شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری
وانیل: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر برای روی دسر: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم بروله :
خامه را با ۴ قاشق شکر، وانیل و نمک در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود. وقتی حبابهای کوچکی روی خامه ظاهر شد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
در کاسهای زردهها را خوب هم بزنید؛ سپس ۶ قاشق شکر افزوده، دوباره هم بزنید تا شکر در تخممرغ حل شود. پس از آن، مخلوط خامه را به مخلوط زرده و شکر بیفزایید.
مایه دسر را در کاسههای سرامیکی یا پیرکس ریخته و حدود سه چهارم هر کاسه را پر کنید. کاسهها را در سینی فر گذاشته و مقداری آب جوش در سینی بریزید.
حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد تا دسر آماده شود. زمانی پخت کامل میشود که کرم حالت فنری داشته و رنگ روی آن یکدست باشد. اگر دسر مانند ژله سفت شده باشد، یعنی بیش از حد پخته است. پس از آماده شدن کرم، آن را ۴ ساعت در یخچال بگذارید. این دسر را تا ۴ روز میتوانید در یخچال نگه دارید.
برای سرو، دسر را از یخچال بیرون آورده و روی هر کاسه یک قاشق چایخوری شکر بپاشید. فندک مخصوص را به طور چرخشی با چند سانت فاصله روی سطح دسر حرکت دهید تا حالت کاراملی و سوخته بگیرد. اگر فندک مخصوص ندارید، کاسهها را در سینی فر گذاشته و شعله بالای فر را روشن کنید. وقتی روی دسرها حالت سوخته پیدا کرد، آنها را بیرون آورده و پس از خنک شدن سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
دسر،
شیرینی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۲:۵۸:۲۰ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
اشکنه از غذاهای قدیمی ایرانی است که در گذشته در روزهای سرد سال یا زمانهایی که غذای بدون گوشت مقوی میخواستند، طبخ میشد.
اشکنه در واقع نوعی خوراک است که انواع گوناگونی دارد و در هر شهری به یک شکل تهیه میشود؛ البته نوع رایج این غذا اشکنه پیاز است که با سیبزمینی و تخممرغ درست میشود.
مواد لازم تهیه اشکنه :
پیاز: ۲ عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
شنبلیله خشک: ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم: یک قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه اشکنه :
پیاز را خرد کرده و با کره سرخ کنید تا طلایی شود؛ سپس شنبلیله خشک را که از قبل در آب خیس کردهاید، به پیاز داغ افزوده و با آن تفت دهید.
در کاسهای آرد را با مقداری آب حل کنید تا رقیق و یکدست شود. مراقب باشید آرد گوله گوله نشود. آرد رقیق شده را با نمک، زردچوبه و رب گوجهفرنگی به پیاز و شنبلیله بیفزایید.
سیبزمینیها را پس از پوست گرفتن، نگینی خرد کرده و با مقداری آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا سیبزمینیها با شعله ملایم بپزند. وقتی غذا آماده شد، دو عدد تخممرغ را در کاسهای شکسته و با چنگال هم بزنید تا حالت چسبندگی آنها از بین برود و خوب رقیق شود. بعد همین طور که مواد در قابلمه در حال جوشیدن هستند، تخممرغها را افزوده و سریع هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. پس از ۵ دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
در صورت تمایل میتوانید تخممرغها را در قابلمه بشکنید. در این صورت اصلا مواد را هم نزنید تا تخممرغها درسته پخته شوند.
اشکنه را در کاسه مناسبی بریزید و با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
آموزش آشپزی،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۲:۴۴:۱۱ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
کیک شکلاتی نوتلا نوعی کیک ساده است که با نوتلا درست میشود و طعم بینظیری دارد.
کیک شکلاتی یکی از کیکهای خوشمزه و پرطرفدار است؛ بهخصوص اگر با نوتلا درست شود. کیک شکلاتی نوتلا با یک نوشیدنی گرم، میان وعدهای مطلوب برای روزهای سرد است.
مواد لازم تهیه کیک شکلاتی نوتلا :
آرد سفید: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۵ عدد
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپخوری
نوتلا: ۲ قاشق سوپخوری
شیر: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی نوتلا :
شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده، روی شعله ملایم بگذارید تا خوب حل شوند؛ سپس برای یکنواخت شدن از صافی رد کنید.
زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید. با دور تند همزن، سفیده را با نیمی از شکر مخلوط کنید تا حجم آن چند برابر شود و کاملا پف کند؛ طوری که وقتی ظرف را برعکس کنید از ظرف نریزد. زردهها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید تا غلیظ، کشدار و کرم رنگ شوند.
مخلوط شیر، نوتلا و پودر کاکائو را با مخلوط زرده ترکیب کرده و با همزن بزنید؛ سپس روغن، آرد و بیکینگ پودر را به مواد بیفزایید. در آخر سفیده پف کرده را به مایه کیک افزوده و با لیسک تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
داخل قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید. مایه را در قالب ریخته و آن را ۵۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک آماده شود. برای اطمینان از پختن کیک، چنگال یا خلال دندان در آن فرو کنید؛ اگر از مایه به آنها نچسبید، کیک آماده است. آن را در ظرف سرو برگردانید و با انواع میوه و شکلات تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
دسر،
کیک،
میان وعده،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۲:۳۰:۵۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
کوکوی مرغ و پنیر نوعی فست فود خوشمزه و مناسب سرو در مهمانیها است.
کوکوی مرغ و پنیر غذایی سبک است که به راحتی تهیه میشود و پیشنهاد خوبی برای برنامه غذایی کودکان و نوجوانان است. این کوکو به دلیل استفاده از سبزیجات معطر در آن، عطر خوبی دارد و بسیار خوشطعم است.
مواد لازم تهیه کوکوی مرغ و پنیر :
مرغ چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفید: یک پیمانه
پنیر پیتزا: یک پیمانه
پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کوکوی مرغ و پنیر :
در کاسهای مرغ چرخ کرده را با آرد سفید مخلوط کنید. تخم مرغ، پنیر پیتزا، پیازچه و جعفری خرد شده را به مخلوط افزوده و خوب ورز دهید؛ سپس پودر سیر، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه را به ترکیب اضافه کنید تا مواد طعم بگیرند. مایه کوکو را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم بروند.
در تابهای مقداری روغن ریخته و روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود. دست را خیس یا چرب کرده، از مایه کوکو برداشته و شکل دهید. این کوکو را به هر شکلی که دوست دارید، میتوانید در دست فرم دهید و درست کنید؛ حتی میتوانید تمام مایه را در تابه بریزید تا قالبی درست شود. کوکوها را در روغن با شعله ملایم سرخ کنید تا دو طرف آنها برشته و طلایی شوند. در صورت تمایل میتوانید این کوکو را به صورت توپک شکل دهید و به عنوان فینگر فود سرو کنید.
این کوکو را میتوان با انواع پوره، سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده سرو کرد.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
فست فود،
فینگر فود،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۵۳:۲۴ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
دیگچه مشهدی دسر معروف استان خراسان است که بیشتر به عنوان نذری درست میشود. این دسر را به راحتی میتوان در لبنیات فروشیهای استان خراسان پیدا کرد.
دیگچه مشهدی کمی شبیه شیر برنج است؛ ولی از آن خیلی غلیظتر و جا افتادهتر است. این دسر باید خوب پخته شود تا جا بیفتد و مانند برنج دم بکشد. دیگچه را بنا به سلیقه میتوان با زعفران یا به صورت دو رنگ تهیه کرد.
مواد لازم تهیه دیگچه مشهدی :
برنج: یک پیمانه
شیر پرچرب: ۲ لیتر
شکر: یک و نیم پیمانه
آب: ۲ پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
هل: نصف قاشق چایخوری
کره: ۵۰ گرم
زعفران دم کرده در صورت تمایل
دارچین، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدی برای تزیین
طرز تهیه دیگچه مشهدی :
برنج را از چند ساعت قبل خیس کرده و آن را با دو پیمانه آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید تا آب برنج کشیده شود؛ سپس شیر را اضافه کنید. حتما شیر باید پرچرب باشد؛ اگر شیر کم چرب بود، دو قاشق خامه در آن بریزید.
وقتی دیگچه خوب پخت و کمی غلیظ شد، شکر را بیفزایید؛ پس از اینکه شکر حل شد، کره، هل، گلاب و در صورت تمایل زعفران دم کرده را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
در آخر، دیگچه را مانند برنج ۲۰ دقیقه روی شعله کم دم کنید؛ سپس آن را در ظرف مناسب یا قالب دلخواه بریزید.
دسر را چند ساعت در جای خنک بگذارید تا خودش را بگیرد. روی دیگچه را با دارچین، پودر پسته، خلال بادام و گل محمدی به شکل دلخواه تزیین کنید. پس از خنک شدن میتوانید دسر را برش بزنید.
طرز تهیه دیگچه مشهدی به شیوه دیگر :
دیگچه را حدود ۴۰ دقیقه بگذارید دم بکشد تا ته دیگ آن طلایی شود. شعله را خیلی کم کنید تا ته آن نسوزد. سپس بگذارید دیگچه خنک شود. بعد آن را مانند ته چین در دیس برگردانید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
دسر،
شیرینی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۶:۳۹ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
خرما پلو یک غذای اصیل اهوازی است که به دلیل داشتن خرما، بسیار مقوی است و با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست میشود.
خرما پلو یک غذای شیرین و مجلسی جنوبی و مناسب کسانی است که به غذاهای شیرین علاقه دارند. اگر برای اولین بار است که اسم این غذا را میشنوید، با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه خرما پلو آشنا شوید.
مواد لازم تهیه خرما پلو :
برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
خرما: ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
کره: ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و خلال بادام برای تزیین
طرز تهیه خرما پلو :
خرماها را برش زده و هسته آنها را جدا کنید. در تابهای مقداری کره ریخته و خرماها را در آن تفت دهید تا سرخ شوند.
برنج را چند ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در آب در حال جوش بریزید و وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. برنج را روی شعله ملایم بگذارید تا دم بکشد و آماده شود. بهتر است از سیب زمینی برای تهدیگ استفاده کنید.
پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شود. تکههای مرغ را با نمک، فلفل و ادویههای دلخواه به آن افزوده، تفت دهید تا مرغ طعم بگیرد و سرخ شود.
پس از سرخ شدن، شعله را کم کنید و در تابه را ببندید تا مرغ مغزپخت شود. زمان دقیق پخت بستگی به سایز تکههای مرغ دارد.
برنج را پس از دم کشیدن و آماده شدن، در دیس بکشید و خرما و مرغ سرخ شده را لابهلای آن بریزید. در آخر روی غذا را با کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آشپزی ایرانی،
آموزش آشپزی،
غذاهای ایرانی،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۱:۲۲ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)
نان دارچینی از نانهای خوشمزه خانگی است.
نان دارچینی از نانهای مقوی و خوشمزهای است که در وعده های صبحانه و عصرانه مصرف میشود. این نان طبع گرمی دارد و مناسب روزهای سرد سال است. نان دارچینی با مایه خمیر درست شده و ماندگاری زیادی دارد.
مواد لازم تهیه نان دارچینی :
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
شیر ولرم: نصف پیمانه
شکر: ۶۰ گرم
آرد: ۳۵۰ گرم
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
کره: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
مواد لازم تهیه لایه میانی :
کره: ۷۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوری
شکر: ۵ قاشق سوپخوری
کره برای رومال کردن به میزان لازم
طرز تهیه نان دارچینی :
مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق از شکر خوب مخلوط کنید؛ سپس آن را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید.
آرد را دو بار الک کرده و با نمک و بقیه شکر مخلوط کنید.
کره و زرده تخم مرغ را با همزن ترکیب کرده و با مایه خمیر عمل آمده به مخلوط آرد بیفزایید.
خمیر را خوب ورز دهید تا منسجم و یکدست شود؛ سپس آن را یک ساعت و نیم کنار بگذارید تا استراحت کند.
برای مواد میانی، کره، شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
خمیر نان را باز کرده و روی آن کره آب شده بمالید؛ سپس از مواد میانی روی تمام سطح آن بریزید. و از جهت عرض آن به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و از دو سر نوار خمیر را رول کنید.
رولهای نان را ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند؛ پس از پخت، آنها را از فر بیرون آورده و با برس روی رولها کره آب شده بمالید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان خانگی خوشمزه دیگر ” نان شیرمال خانگی “ را مطالعه کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برچسب:
آموزش آشپزی،
نان،
مجله دلتا،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۶ بهمن ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۲۸:۲۶ توسط:مجله آشپزی دلتا موضوع:
نظرات (0)